Lakei- en dienstmeidopleidingen tijdens de vakantie

Een lakei of dienstmeid wacht je op in het portaal van het gerenoveerde Merghelynck Museum. Je komt er immers voor de openstaande functie van lakei of dienstmeid. Het ervaren personeel neemt je op avontuur door het bijzondere huis met z'n vele kamers en buitengewone voorwerpen. Slaag jij als lakei of dienstmeid of is het toch iets moeilijker dan gedacht? Een leuk belevingsvol bezoek voor kinderen met mama, papa, oma, opa... Een ideaal bezoek op maat van gezinnen met kinderen.

Wanneer?

Elke zondag tijdens de paas-, zomer- en herfstvakantie om 15u.
Een rondleiding duurt 1u.

OPGELET: Er is géén lakeiopleiding op zondag 14 april wegens het straattheaterfestival De Gevleugde Stad. We voorzien daarom een extra editie op 7 april.

Kinderen tot 12 jaar: € 3,50
Volwassenen: € 5,00

Reservatie verplicht via:
toerismebalie@ieper.be
- tel. 057 239 220
- Toerisme Ieper - Lakenhallen - Grote Markt 34 - 8900 Ieper

Let op: Tickets vooraf ophalen bij Toerisme Ieper, Lakenhallen, Grote Markt 34, 8900 Ieper